Elena me Viganin sjellje Provokative(VIDEO)


Cdo vit BBA duket se banoret po i sjell me te cmendur, kesaj radhe banorja dhe konkurentja zyrtare e BBA  me Banorin tjeter Viganin po bejne sjellje teper te pahijshme te cilat nuk u kane hije vajzave shqiptare ..Kliko me poshte per te Pare Videon e Plote..